Monday, September 28, 2009

Raya oh raya

sebulan dah berpuasa akhirnya raya jugak ..x sangka kan kejap jerr raya ...aku telah balik kg mse rya tu ..ry aku kat kg mcm bse jerr mcm dulu2..mesti punya la ronda umah ke rumah kawan2 aku ..tu jerr la kejenyerr tipa2 tahun . nk wat mcm mne pasni jarang jpe mse raya la selalu jumpe.. hehe

Sunday, September 13, 2009

Jumaat Sabtu Ahad

Salam dh 3 hari aku jalan2 g uptown, Kl n Genting best gak ....mcm2 leh tgk org wat persiapan raya...mercun n bunga api jgn ckp la mmg byk ..tp yg best org kita niee.ade H1 Ni ker penyakit ape kerr org still kuargak mcm xde ape2 yg berlaku pun termasuk aku....dan Jalan Tar ngn Uptown2 terutama danau kota kat gombak tu mmg hapening laa...so klu nk merasa kwsn ramai org check this two place..hehehe

Friday, September 11, 2009

Hari ini

Alhamdulillah hari ini hari yang tenang seperti biasa.. malam tadi aku g uptown Danau KOta woww org mmg ramai bangat2. Tp mmg best la kat stu macam2 leh beli..aku hanya beli baju n tali pinggang ..dalam sibuk2 tu aku mula terfikir kenapa semakin ramai pekerja bangla kat stu dulu xde pn...Aku x kisah sbb masih ramai lagi pemuda pemudi kita yang juga ramai berniaga disitu.. bagus la atleast Bangsa kita tidak ketinggalan itu yang penting...Teruskan Perjuangan Sahabat2 ku

Thursday, September 10, 2009

Kelab Mencari Jodoh

Haah KEPADA SMUA!!!!! rakan2 yang masih belum mempunyai couple dan sedang mencari jodoh..sy ada jalan untuk anda..daftarkan diri anda ke link ini mana tau anda bertemu jodoh disini. zAMAN sekarang ni lelaki atau perempuan perlu berusaha baru boleh dapat hasil. Hanya yang belum ada sahaja boleh mendaftar klu sudah ada teman tidak perlu .. Mana tahu kita leh wat aktiviti bersama dan berkenalan antara satu sama lain. Apa tgu lagi just klik di komen dan reply...Pendaftaran percuma!!!
" ANDA BUAT ANDA DAPAT"

Kwn Ku Azlina


Ahh... klu korg nk tau nie lerr kawan aku dr sekolah rendah,menengah,tingkatan 6 dan sampai ke UPSI niee...Aku dh msk dh perangai dia suku sakat dia haha...for Lina have great life u r my best friend...(jgn ske majuk2 ngn aku nnti aku panggil Pak Cik Ahmad..::dh kawen jgn lpe jemput..ermm x jemput pn xpa aku dtg jerr hahaha

X sabar nk balik kg


hehehe...raya dh nk dekat ..tp umah aku dh raya dulu ..X sabar rasanya nk balik kg ..heheh sebelum tu anta Labu balik dulu bru aku balik .Okey kpd smua kwn2 slmt bercuti ..adios zagaros!!!

Wednesday, September 9, 2009

Aii x lepas sent laaa

nnti sent video tp x lepas laaa...xtau napa..

Lemang oh lemang


Hari ini aku g sg samak mencari buluh lemang tah ape kena mimpi plak kawan2 aku ni teringin lak nk makan lemang walaupun belum raya ..tapi x apa laa.. seronok jugak wat benda niee klu ramai2 meriah sikit.. So spe2 yg nk join dtg umah aku jumaat petang..kmi nk bakar kat sniee...taman malim no 127..(gambar nie xde kaintan ngn ape yg aku citekan niee hehehe)

Sunday, September 6, 2009

Kursus kawen


semalam n ari ni aku amek kursus pra perkahwinan kat UPSI nie dewan kuliah J ahhh...lega dh hbs terus dpt sijil....ade benda yg syok dan ada benda yg tidak best ape benda tu biolerr simpan jerr....hhhhehehe....ok la semua happy in live n life..ni gamba mse nk G kuala kubu baru umah kanak2 khas

Klu anda terima kenyataan dgn sabar..suatu hari pasti ada utk anda yg lbh baik

video
Walaupun kita ada masalah atau kecundang dgn sesuatu percayalah ia mampu membangkitkan semangat kita jika lbh positif dan ceria

News

Kenangan Terindah

Kenangan Terindah
Setiap Jiwa Manusia Ada Kebaikan